500 ₺ Üzeri Kargo Ücretsiz!

Xiaomi Redmi Note 13 Pro 8 256GB Lavender Purple

0 Reviews
Stokta yok

0,00

  • Estimated delivery time 14-30 days
  • 18 months warranty at Genuine Warranty Center.
  • Whats in the box: charging cable and block
SKU: 6941812762837

Ürün detayları












Teknoloji açısından dünya üzerinde bilinen belli başlı markalar bulunur. Bu markalar arasında özellikle son zamanlarda adından sıkça bahsettiren markalardan bir tanesi, Xiaomi markasıdır. Teknoloji alanda büyük bir çapta yeniliğe sahip olan Xiaomi markası, tüm zamanların en çok tercih edilen ürünler arasında yer alır. Markanın genel yapısına bakıldığında daha çok teknoloji alanında sürekli olarak ileriye dönük yapmış olduğu yatırımlar sayesinde kendini ön planda bulmuştur. Sektör açısından teknolojik yeniliklerini göstermiş olduğu sektörlerden bir tanesi, akıllı cep telefonlarıdır. Kullanım olarak dünya genelinde birçok kişinin tercih etmiş olduğu bu telefon çeşidi, diğer ürünlere göre özellikleri açısından daha fazla tercih edilir. Ürün çeşidi olarak birbirinden farklı modele sahip ürünler bulunsa da, özellikleri ile dikkatleri üzerine çekmiş olan modellerinden bir tanesi, Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB 8GB olmaktadır.


Kullanım yapısına bakıldığında diğer telefon modellerine göre daha geniş özellikleri ve bir o kadar da kullanım rahatlığından dolayı tercih edilmiş olan Redmi Note 13 Pro, üst düzey performansı ile en gözde akıllı cep telefonu modelleri arasında yer alır. Özel olarak üretilmiş olan Mavi rengi ile dikkatleri üzerine çekmiş olan Note 13 Pro, Redmi serisinin en kullanışlı ürünleri arasında yer alır. Xiaomi markasının üretmiş olduğu Note 13 Pro ile ilgili daha detaylı bilgilere sahip olmak için ürünü detaylı bir şekilde inceleyebilirsiniz.


Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB 8GB Teknik Özellikleri


Akıllı cep telefon modellerini ön plana çıkaran en önemli şeylerden bir tanesi, ürünlerin özellikleri olmaktadır. Kullanım yapısına uygun olarak üretilmiş birçok farklı akıllı cep telefonu modeli bulunsa da, Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB 8GB ürününün teknik özellikleri ile birlikte konforlu bir telefon kullanımı sağlayabilirsiniz. Renk olarak mavi rengi ile dikkatleri üzerine çekmiş olan Note 13 Pro 256 GB, tüm zamanların en popüler ürünleri arasında yer alır. Ürün hakkında teknik özelliklerini detaylı inceleyerek daha net bir bilgiye sahip olabilirsiniz.



  • Temel donanım açısından Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB 8GB ürününün en çok dikkat çeken teknik özelliklerinden bir tanesi, 8 çekirdekli ve 8 GB Ram yapısına sahip olmasıdır. Bu sayede daha hızlı bir akıllı cep telefonuna sahip olabilirsiniz. İşlemci hızı ile birlikte telefon kullanımında herhangi bir donma ve kasma durumu yaşamadan kullanım sağlayabilirsiniz. Özellikle telefondan oyun oynamayı sevenler için işlemci çok önemlidir.

  • Tasarım konusunda teknik açıdan bakıldığında ağırlık olarak 187 gram ağırlığı sayesinde uzun ömürlü bir kullanıma sahiptir. 7.98 mm kalınlık yapısı ile birlikte elinizde hafif bir telefon hissiyatı taşıyabilirsiniz. Teknik açıdan bakıldığında hafif olması ve yapı olarak diğer telefon modellerine göre daha ince bir yapıya sahip olan Redmi Note 13 Pro, zarif duruşu ile dikkatleri üzerine çekmektedir. Özellikle Mavi renk tonu ile uyumlu bir kullanım sağlayabilirsiniz.

  • Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB 8GB ürününün teknik özellikleri konusunda en önemli özelliklerinden bir tanesi, depolama kısmı olmaktadır. 256 GB olan yapısı sayesinde herhangi bir sorun yaşamadan resimlerinizi ve videolarınızı güvenle saklayabilirsiniz. Bir diğer yandan kapasitenin büyük olması durumunda kişisel verilerinizin yanı sıra, oyun oynamak ve video editlemek için işlemleri de aynı şekilde yapabilirsiniz.

Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB 8GB Kullanımının Avantajları


Kullanım konforu bakımından tüm zamanların en popüler telefon modelleri arasında yer alan Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB 8GB, kullanımının birçok avantajı ile birlikte tercih edilmiştir. Genel yapısına bakıldığında farklı farklı özellikleri bulunsa da, kullanımı sonucunda sağlamış olduğu avantajlar sonucunda uzun süreli bir kullanım sağlayabilirsiniz. Ürün çeşidi ve yapısı açısından Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB 8GB Mavi Renk ürününün en önemli avantajlarından bir tanesi, Xiaomi Türkiye garantisinin bulunmasıdır. Akıllı cep telefonu kullanımına bakıldığında farklı farklı ürün çeşitleri ve yapısı bulunsa da, özellikle ürünlerin uzun ömürlü kullanımı çok önemlidir. Xiaomi markası üretmiş olduğu ürünlerde garanti vermesi durumunda, ürün hakkında herhangi bir sorun olduğu zaman garantiye götürebilmenizi sağlar. Kullanım olarak çoğunlukla bir sorun yaşanmamış olsa da, Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB 8GB ürününde herhangi bir sorun yaşadığınız takdirde Xiaomi Türkiye garanti bölgeleri ile bağlantı kurabilirsiniz.


Kullanım türü ve yapısı açısından özellikle birçok kişinin tercih etmiş olduğu farklı farklı ürün çeşitleri bulunsa da, Redmi Note 13 Pro modelinin kullanımının avantajlarından bir tanesi, uzun süreli şarj süresi olmaktadır. Yapı olarak diğer telefon çeşitlerine göre daha uzun süren bir şarj istetikliğine sahip olduğundan dolayı uzun süreli bir telefon kullanımı sağlayabilirsiniz.


Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB 8GB Genel Özellikleri


teknik özelliklerinin yanı sıra genel özellikleri ile dikkat çekmiş olan Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB 8GB, tüm zamanların en çok tercih edilen ürünleri arasında yer alır. Genel kullanımına bakıldığında herhangi bir sorun yaşamadan uzun ömürlü bir kullanım sağlayabilirsiniz. Yapı olarak bakıldığında diğer telefon modellerine göre daha uzun ömürlü bir şekilde kullanım sağlanabilir. Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB 8GB ürününde bulunan genel özellikleri detaylı bir şekilde inceleyerek ürün hakkında kapsamlı bilgiye sahip olabilirsiniz.



  • Redmi Note 13 Pro modelinin en çok beğenilen özelliklerinden bir tanesi, AMOLED yapıya sahip bir ekranı bulunmasıdır. Ekran yapısı ve ekran gövde oranının yakın olmasındn dolayı ekran ile birleşik bir kullanıma sahip olabilirsiniz. Mavi rengi sayesinde koyu tonlarda ekran ve telefon uyumu bir oranda sağlanabilir. Bu sayede daha konforlu bir telefon kullanımı sağlayabilirsiniz.

  • Kamera konusunda geliştirmeler yapmış olan Xiaomi markası, Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB 8GB ürününde kullanmış olduğu 200 MP kamera ile birlikte kusursuz bir yapıya sahip kamera ortaya sunmuştur. Kamera konusunda yapılan geliştirmeler sonucunda daha uzun ömürlü bir kullanıma sahip telefon kullanabilirsiniz. Net ve renk tonu olarak eşsiz fotoğrafları Redmi serisinin en popüler modellerinden bir tanesi olan Note 13 Pro ile birlikte deneyimleyebilirsiniz. 


  • Günümüzde telefonların birçoğunda bulunan fakat dayanıklı olmasından dolayı uzun ömürlü bir kullanım için sertifikalı bir şekilde telefona uyumlu olan özelliklerden bir tanesi, IPX4 ve IP5X olmaktadır. Suya ve toza karşı olan dayanıklılığı ile birlikte gündelik yaşantınıza uygun bir telefon kullanımı sağlayabilirsiniz.

Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB 8GB Fiyatları


Xiaomi markasının üretmiş olduğu birçok farklı telefon modeli bulunsa da, son dönemlerin en revaçta olan modellerinden bir tanesi olarak Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB 8GB tercih edilir. Kullanım açısından diğer modellere göre daha üstün özellikleri bulunan Redmi Note 13 Pro, fiyat konusunda piyasa değerlerinde fiyat ve performans ürünleri arasında yer alır. Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB 8GB ürününün detaylı fiyat araştırması ve ürünler hakkında detaylı açıklamalar için Hepsiburada sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Marka

XİAOMİ

Customers Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Xiaomi Redmi Note 13 Pro 8 256GB Lavender Purple”

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

En Üste Dön
Product has been added to your cart